Arriba el Carnestoltes i el Carnaval!

Ahir, divendres, els nostres petitons esperàvem amb impaciència l’arribada del Carnestoltes. Va arribar a la balconada de l’edifici dels nostres companys de Primària, acompanyats del la Dia i el Nit, dos gegantons molt divertits ,que a partir d’ara ens acompanyaran en molts moments al llarg del curs. Amb una mica de ball i música, escoltant molt bé el que ens deien el rei i la reina del carnaval, hem près nota dels missatges esbojarrats que tenim per aquesta setmana que tot just començarà el dilluns: el missatge ens diu que haurem de portar un complement d’un animal!

Us mantindrem informats de tot allò que vagi aconteixent; comença la setmana de la disbauixa!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *