Celebrem la Diada de Sant Jordi

Dilluns, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, els alumnes d’Educació Infantil hem realitzat diverses activitats per celebrar-la: hem representat el conte amb disfresses, hem participat de la llegenda amb titelles i tots junts amb els companys més grans de la Nursery, hem anat a La Garriga a veure un espectacle teatral dins del programa d’activitats «Tria Contes».

Avui, princeses, dracs, llegendes, històries, contes, llibres, roses,… han estat els elements de color junt amb els protagonistes (els nostres alumnes) que han omplert el nostre col·legi, donant un caire festiu i alegre celebrant la Diada de Sant Jordi. 

Pares, volem compartir amb tots vosaltres aquestes imatges, desitgem que us agradin!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *